AutismeFonds verwelkomt The Brain Hub

The Brain Hub is partner geworden van de AutismeFonds Business Partners.

Het netwerk van de AutismeFonds Business Partners bevordert de inclusie van mensen met autisme in het bedrijfsleven. The Brain Hub begeleidt organisaties bij het creëren van een neuro-inclusief klimaat. Op de werkvloer, op scholen en in openbare ruimtes.

The Brain Hub is een trainings-, advies- en communicatiebureau. ‘Een partnerschap met het AutismeFonds kan ontzettend waardevol zijn’, verwacht oprichter Marije Pietersma. ‘Wij zetten onze masterclasses, trainingen en tools in om het neurodivergente brein te begrijpen en bespreekbaar te maken. The Brain Hub kan met haar hub van professionals worden ingeschakeld als een ‘one-stop-shop’ voor werkgevers en andersom krijgt The Brain Hub door de NVA en het AutismeFonds prachtige naamsbekendheid.

logo The Brain Hub

Bron van talent
‘Neurodiversiteit is een waardevolle bron van talent en creativiteit. Wij laten organisaties zien hoe je de unieke vaardigheden en perspectieven van mensen met een neurodivergent brein kunt benutten en de krachten naar voren kunt halen.’

Henri Mandemaker van het AutismeFonds: ‘Met haar inzet voor een neurodiverse werkomgeving sluit The Brain Hub goed aan bij de focus van de AutismeFonds Business Partners om de inclusie van mensen met autisme in het bedrijfsleven te bevorderen. Wij verwelkomen The Brain Hub dan ook van harte als partner en verwachten een vruchtbare samenwerking.’

Word ook AutismeFonds Business Partner!
Wil jij met jouw bedrijf ook member worden van de AutismeFonds Business Partners? Neem dan contact op met Henri Mandemaker van het AutismeFonds via e-mail info@autismefonds.nl of via tel. 06 – 83 79 80 36.

Deel dit bericht