Doneer

Als donateur help je de belangen van mensen met autisme en hun naasten – in alle levensfasen en op alle levensterreinen – te verbeteren.

Hoe help jij met jouw donatie?

Het AutismeFonds geeft mensen met autisme en hun naasten een stem en zorgt dat zij gehoord worden.

Met je donatie help je in Nederland mee te bouwen aan een autismevriendelijke maatschappij. Dat is een maatschappij waarin mensen met autisme optimaal geïntegreerd zijn. Een maatschappij die mensen met autisme volledig accepteert en waarin zij zoveel mogelijk zelfredzaam zijn.

Jouw donatie ondersteunt onder andere de volgende activiteiten:

  • Het werk van de NVA – Nederlandse Vereniging voor Autisme. De NVA houdt zich bezig met belangenbehartiging, informatievoorziening en lotgenotencontact in de buurt.
  • Wetenschappelijk onderzoek op het gebied van autisme.
  • Activiteiten en projecten voor mensen met autisme en hun naasten.
  • Speciale projecten op het gebied van werk, wonen, sport, beleving en dergelijke.
  • Speciale producten ontwikkelen zoals de Autipas.

Eenmalig doneren

Geld inzamelen voor het AutismeFonds was nog nooit zo makkelijk! Je kunt nu namelijk heel eenvoudig een online collectebus aanmaken.

Ga naar https://autismefonds.digicollect.nl/ , maak binnen een paar minuten je eigen collectebus aan en nodig via sociale media, whats-app of mail je familie en vrienden uit om te doneren. Help je mee?

Met jouw online collectebus geef jij mensen met autisme een kans!

Een eenmalige schenking kan natuurlijk ook door een bedrag over te maken aan ING Bankrekeningnummer NL23 INGB 0000 0004 79 t.n.v. Stichting het AutismeFonds of gebruik de doneerbox hier rechts. Vul de velden in zodat je via die mogelijkheid eenmalig doneert. Het is ook mogelijk periodiek belastingvrij te schenken.

Ja, ik doe mee...

Crowdfunding voor AutismeFonds

Als je een eigen crowdfundingsactie wilt doen voor het AutismeFonds, dan kan je via DoSupport een actiepagina voor het AutismeFonds aanmaken. DoSupport is een online platform waarop jij je actief kunt inzetten: ofwel door een campagne te starten, of door bij te dragen als supporter. Samen bereik je meer!

Klik hieronder:

Aanmaken Crowdfundingactie

Doneren via SMS

Het is ook mogelijk om per SMS te doneren aan de NVA en daarmee een bijdrage te leveren aan een autismevriendelijke maatschappij. Je doneert heel eenvoudig 3 euro door het sms-bericht ‘autisme’ naar 4333 te sturen. Dit is een eenmalige donatie en geen abonnementsdienst. Afmelden is dus niet nodig.

De 3 euro verrekent je provider in de volgende maandfactuur. Net als veel andere goede doelen is NVA bij dit nummer van Geef Mobiel aangesloten. Van de 3 euro die je via sms doneert, gaat 87% naar de NVA. De andere 13% krijgen Geef Mobiel en je provider.

Andere manieren om te doneren

Start je eigen crowdfundingactie Als je een eigen crowdfundingsactie wilt doen voor het AutismeFonds, dan kan je via DoSupport een actiepagina voor het AutismeFonds aanmaken. …

Het Autismefonds brengt mensen, bedrijven en overheden samen om zich in te zetten voor een inclusieve maatschappij. Een maatschappij waar mensen met autisme en ieder ander recht heeft op participatie. Wij geloven in diversiteit, het recht om jezelf te mogen zijn, en het maximale uit je zelf te kunnen halen.

Voor de feest- of verjaardagen nog op zoek naar een origineel, en leuk cadeau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Door een lidmaatschap cadeau te doen geef je iets bijzonders. Je maakt iemand blij én je helpt de autisme vereniging NVA.

Als donateur help je mee om de belangen van mensen met autisme en hun naasten – in alle levensfasen en op alle levensterreinen te verbeteren. Het Autismefonds doet dit door mensen met autisme en hun naasten een stem te geven en te zorgen dat zij gehoord worden.

Steun het Autismefonds op een manier die bij je past.

Voor hetzelfde geld geef je meer! Steun het Autismefonds met een vast bedrag vanaf 50 euro per jaar voor minimaal 5 jaar en ontvang tot 43% belastingvoordeel.

Iedereen heeft in zijn leven een doel. Iets in het leven waar je je sterk voor maakt. Door voor een ander klaar te staan, iets weg te geven of te doneren. Simpelweg omdat we dat belangrijk vinden. Met een gift aan het einde van je leven kun je nog één keer opkomen voor wat je belangrijk vindt, bijvoorbeeld mensen met de diagnose autisme helpen. Bijdragen aan onze gezamenlijke droom om een inclusieve samenleving te bouwen. Laat uw idealen voortleven met een nalatenschap!