Auti-Doe-Dag Duinrell

De Auti-Doe-Dag Duinrell vindt dit jaar plaats op zaterdag 2 oktober.* Tijdens deze dag beleef je samen met je familie heel veel plezier in alle attracties! Ga achter elkaar in de Kikkerachtbaan, maak een kaarsrechte duikvlucht naar beneden in achtbaan Falcon en maak je allereerste zweefvlucht in vliegattractie Wild Wings.

Duinrell is deze dag aangepast voor mensen met autisme en hun familieleden. Een hele dag plezier maken in het autisme-vriendelijk gemaakte attractiepark, met geïnstrueerd personeel. Op deze dag zal een beperkt aantal bezoekers worden toegelaten om drukte te voorkomen.

Meer dan 40 attracties

Duinrell ligt midden in het bos- en duingebied van Wassenaar en je vindt er meer dan 40 verschillende attracties voor groot en klein. Snelle achtbanen voor waaghalzen, achtbanen en attracties voor de hele familie zoals de kikkerachtbaan, de Aqua Swing en het Kikkerrad én er zijn doe-attracties waarbij je zelf bepaalt hoe leuk, snel of spannend ze zijn.

Of je nou van keihard over de kop houdt, of het liever wat kalmer aan doet, met meer dan veertig attracties voor groot en klein beleef je een Duinrell-dag om nooit te vergeten. Voel de wind in je haren in snelle achtbanen, bewonder samen de vrolijkste shows en bepaal in de vele doe-attracties zélf hoe leuk, snel of spannend ze zijn! Wil je meer weten over wat er allemaal te doen is? Kijk dan eens op www.duinrell.nl/attracties

Wil je even rustig bijkomen? Er zijn op 2 oktober meerdere stilteruimtes ingericht. Je kunt je natuurlijk ook even terugtrekken in de duinen. De Auti-Doe-Dagen worden mede mogelijk gemaakt door: Dr. C.J. Vaillantfonds, Cornelia-Stichting, de Vriendenloterij en Stichting Zonnige Jeugd.

Auti-Doe-Dag Duinrell 2021

Kaarten kopen

De Auti-Doe-Dag Duinrell vindt plaats op zaterdag 2 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Duinrell is gevestigd aan de Duinrell 1 in Wassenaar. Een kaartje voor Duinrell kost nu maar 17,95 euro per persoon (normale prijs 24,95 euro). Parkeren kost 10 euro per auto.

*onder voorbehoud van eventuele wijzigingen vanuit het RIVM..

 

Deel dit bericht