In het kader van de autismeweek wordt op zaterdag 30 maart van 11.00-15.00 uur bij 3D Ambacht aan de Looierstraat 33 in Arnhem een open dag gehouden. Deelnemers geven demonstraties en er wordt informatie gegeven over dit maatwerktraject.

3D Ambacht
3D Ambacht is een maatwerktraject voor mensen met autisme en een hogere intelligentie. De deelnemers ontwikkelen zich op het gebied van 3D modelleren, ontwerpen, scannen en 3D printen. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van werknemersvaardigheden. Na het doorlopen van de opleiding worden de deelnemers naar een baan begeleid. Op dit moment volgen 20 deelnemers dit traject.

Demonstraties
Deelnemers van 3D Ambacht geven diverse interessante demonstraties. Bijvoorbeeld hoe je met de computer kunt ontwerpen en hoe je virtual reality kunt inzetten bij het modelleren. Ook zijn er demonstraties op het vlak van 3D printen en hoe je voorwerpen en personen kunt scannen. Op deze dag maak je kennis met de nieuwste technologieën.

Open dag
De toegang tot de open dag is gratis, aanmelden niet nodig. Iedereen – jong en oud – is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Meer informatie op: www.3dambacht.nl