Vrijdag 5 april van 15.00-17.00u
Proeflokaal Charlies, Dubbele Buurt 4 te Hoorn

Autismecafé Hoorn is een ontmoetingsplek voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme en een gemiddelde of hoge intelligentie. Het is een plek om ervaring uit te wisselen, interesses te delen, sociale vaardigheden te oefenen en zoveel meer. We bieden samenkomen op steeds dezelfde locatie en letten erop dat de omgeving relatief prikkelarm is zonder dat het de sfeer van een gezellig samenkomen verliest. De doelen van ons autismecafé zijn herkenning, erkenning, ontmoeting en verbinding. Net zoals bij elk ander café kun je in- en uitlopen wanneer je wilt en bestel en betaal je je eigen consumpties. Verder geen verplichtingen, geen voorspelbaarheid, alleen maar gezelligheid en dat kan ook zonder “smalltalk”. Het is wat eenieder ervan maakt.

Entreeprijs: Consumpties zijn voor eigen rekening, verder is het bezoek kosteloos. Ben je van plan vaker naar onze activiteiten te komen, dan vragen we je lid te worden van onze vereniging→ www.autisme.nl/lidmaatschap.

Aanmelding: Net zoals bij elk ander café kun je in- en uitlopen wanneer je wilt en bestel en betaal je je eigen consumpties. Verder geen verplichtingen, geen voorspelbaarheid, alleen maar gezelligheid en dat kan ook zonder “smalltalk”. Het is wat eenieder ervan maakt. Kom je voor het eerst? Dan graag aanmelden via nva.hoorn@autisme.nl

Meer info:
– www.instagram.com/nvahoorn
– www.autisme.nl/agenda/?y=2024&m=&regio=noord-holland#accordion-20-autismecaf-middag-8211-nva-hoorn