AutismeKracht organiseert speciale Autisme Krachtdagen voor vrouwen met (kenmerken van) autisme. Een dag om op krachten te komen, krachten te verzamelen en te delen in een veilige omgeving met andere vrouwen met autisme op een prachtige plek. Op 6 april zijn wij te gast in Theehuis Wind in de Wilgen, Lelystad.

Tijdens een Krachtdag kan je een aantal workshops volgen, zoals een wandelcoach workshop en een interactieve, inspirerende workshop binnen. Workshops, die je meer inzicht geven in relaties aangaan en onderhouden. Je gaat naar huis met praktische handvatten en tips, die meteen toepasbaar zijn.

Meer informatie en aanmelding:

Autisme Krachtdag Vrouwen met Autisme

Deze Autisme Krachtdag wordt georganiseerd door Maike Arends, De Groene Wandelcoach en Stienke de Jager, Coaching bij Autisme. Maike Arends is gecertificeerd wandelcoach en is moeder (met autisme) van drie jongvolwassen kinderen met autisme. Stienke de Jager is gecertificeerd wandelcoach en autismecoach en heeft een partner met autisme. Zij weten als geen ander wat de impact is van autisme op je leven, je relatie en je gezin.