Mijn naam is Els en ik neem je mee in de werkelijkheid achter autisme.

Na mijn diagnose (2011) besloot ik om voor mezelf te onderzoeken wat waar was over autisme. Alles wat ik niet voor 100% waar kon aannemen ging overboord.
Mijn ontwikkeling kwam weer op gang. Ik begon mensen te begrijpen, ging meer samenhang zien, en doorbrak het “autistische muurtje”.

“Aan elkaar denken” wat mensen bedoelen, of wat ik kan zeggen, en wanneer, is verleden tijd. Er is een direct begrip en dat geeft een enorme rust en gemak in contact.

En er gebeurde nog meer wonderbaarlijks: dingen begonnen “toevallig” op hun plek te vallen. Het diepe innerlijke weten dat ik altijd al had gehad, bleek te kloppen. Zo leerde ik om mijn leven richting te geven, niet vanuit ego of mijn “kleine ikje” maar vanuit overgave aan het ware Zelf, Bron, ofwel bewustzijn.

Dit is hoe het werkt voor ons. Wij zitten op een andere frequentie. Leven op een manier die niet bij ons past, werkt niet voor ons. Zo zijn we gaan geloven dat dingen moeilijk zijn en dat we een beperking hebben. Maar autisme is in wezen geen beperking, het is een verruiming.

Tijdens deze middag zijn er meditatieve momenten, rustige muziek en momenten waarop je een vraag kunt stellen. Tussendoor is een pauze waarin je even naar buiten kunt.
Drankjes haal je zelf aan de bar van Stayokay (pin only). Wil je mijn boek kopen, neem dan contant geld mee (15 euro).

Boek je ticket via Hipsy.nl en kies zelf de ticket die recht doet aan jouw situatie:
Een normale ticket is 22,95 euro.
Een budget ticket is 11,95 euro.

🅿 Parkeren is gratis bij Stayokay. De locatie is goed bereikbaar met de bus vanaf Arnhem Centraal. Vanaf de bushalte loop je in 6 minuten naar Stayokay.

➡ Zaterdag 6 april geef ik deze middag nog een keer bij La Cappella in Arnhem.
➡ Kun je er niet bij zijn of is reizen teveel voor je: op dinsdag 2 en dinsdag 9 april doe ik de beknopte versie via Zoom (gratis). Link + meer info: autismebewustzijnscoach.nl

Heb je nog vragen, mail dan naar autismebewustzijnscoach@gmail.com.

*** Wil je dit evenement op jouw locatie of weet je een mooie plek, neem dan contact met me op ***