Utrechtse Fiets4daagse doneert aan AutismeFonds

De Utrechtse Fietsvierdaagse is de enige fietsvierdaagse in Nederland waarbij iedere dag een ander thema centraal staat, zoals vrede, duurzaamheid, landschap of de Romeinse Limes. Van donderdag 19 tot en met zondag 22 augustus vindt de derde editie plaats. Er zijn routes van 25, 40 en 60 km en je kunt je inschrijven voor één of meer dagen. Dit jaar is het AutismeFonds het goede doel!

De Utrechtse Fietsvierdaagse is de enige fietsvierdaagse in Nederland waarbij iedere dag een ander thema centraal staat. Van donderdag 19 tot en met zondag 22 augustus vindt de derde editie van de Utrechtse Fietsvierdaagse plaats. De start is net als vorig jaar bij de KNVB Campus in Zeist.

Je kunt je inschrijven voor één, twee, drie of alle vier de dagen. Iedere dag worden er routes uitgepeild van 25, 40 en 60 kilometer langs bezienswaardigheden die met het thema te maken hebben. Het is dus niet alleen een gezellig en sportief uitje, maar ook een leerzaam uitje!

De thema’s van dit jaar:
Donderdag – Landschap en Natuur
Vrijdag – Vrede en Veiligheid
Zaterdag – De Romeinse Limes
Zondag – Klimaat en Duurzaamheid

Meer informatie en tickets? Ga naar www.utrechtsefietsvierdaagse.nl  En vergeet dan niet te doneren aan het AutismeFonds!

Deel dit bericht