Donatie Werkweb-Autisme

Marijn Godron doneert € 3.733,15 voor het Werkweb-Autisme

‘Belangrijk dat je alle facetten kan terugvinden’

Marijn Godron heeft € 3.733,15 gedoneerd aan het AutismeFonds voor het Werkweb-Autisme en vertelt ons graag waarom ze het Werkweb een mooi initiatief vind:

“Het Werkweb-Autisme is  een belangrijke tool”, aldus Marijn, “waarbij mensen met autisme laagdrempelig zelf alle facetten rondom studie en werk kunnen terugvinden. Dat is prettig, omdat het voor mensen met autisme lastiger kan zijn om het overzicht te behouden. En mocht je daarbij hulp nodig hebben, kun je daarna altijd nog een begeleider vragen om mee te kijken.”

Zelf werkt Marijn al meer dan 10 jaar als ambulant begeleider van mensen met autisme, nadat ze eerder na haar stage jaren heeft gewerkt in een trainingshuis voor mensen met autisme en een licht verstandelijke beperking.. “Mensen met autisme hebben veel talent”, aldus Marijn, “maar hebben soms begeleiding nodig om in hun kracht te kunnen staan en om een baan te vinden en behouden. Zelf heb ik onlangs nog samen met een client naar het Werkweb-Autisme gekeken. Fijn dat je daarbij precies kan zien wat je allemaal zou kunnen gaan doen en wat je allemaal aan informatie kan vinden”.

Marijn heeft eerder met haar Stichting Aut het idee gehad om een lunchroom ‘Aut to lunch’ op te richten, waarbij mensen met autisme konden leren, werken en doorstromen. Marijn: “Helaas is dat niet gelukt, maar met deze donatie aan het Werkweb-Autisme is het geld alsnog goed besteed.”

 

Als AutismeFonds danken wij Marijn Godron hartelijk voor deze mooie donatie!

Deel dit bericht