De tickets voor de auti-doe-dagen op 25 maart of 1 april a.s. in het Natuurmuseum Fryslân kunnen via de volgende link worden besteld: https://tickets.natuurmuseumfryslan.nl/prikkelarme-openstelling/​. De ticketprijs is € 2,- per persoon.

Er worden per vijf minuten acht tickets afgegeven, zodat de drukte zoveel mogelijk wordt gespreid. Tussen 9.00 en 9.30 uur is het museum exclusief open voor NVA-leden. Het bekijken van de gehele expositie duurt ongeveer anderhalf uur (maar je kunt er zo snel of langzaam doorheen als je wilt). De tentoonstelling is zoveel mogelijk prikkelarm, maar bepaalde prikkels in de vorm van bijvoorbeeld geluid kunnen niet worden uitgesloten, omdat de tentoonstelling anders niet volledig kan worden getoond.
Vanaf tien uur is het museum ook voor anderen open, dus als rust belangrijk is voor jou/jullie, dan kun je het beste tickets boeken voor een zo vroeg mogelijk tijdstip.

Binnen het museum is nog een aparte attractie, de OnderWaterSafari. Deze is tussen 9.00 en 10.00 uur gesloten en gaat 10.00 uur open. Deze safari is niet prikkelarm, maar voor wie deze toch graag wil bezoeken: je kunt het beste een aparte reservering maken voor een tijdslot. Dit doe je via de ‘gewone’ link om tickets te reserveren: Tickets — Natuurmuseum Fryslân (natuurmuseumfryslan.nl). Voor deze safari worden apart kosten in rekening gebracht à € 4,-. Om niet dubbel entree te betalen, kun je kiezen voor de optie ‘vrijkaart/voucher voor de entree’, bij het boeken van de tickets voor de safari. Daarna kun je de OnderWaterSafari apart boeken voor een tijdslot na 10.00 uur. Er zijn mogelijk ook nog tickets aan de balie te koop, maar de safari is populair, dus geregeld uitverkocht.

Hopelijk zien we je op een van de auti-doe-dagen op 25 maart of 1 april!