De NVA organiseert de jaarlijkse Autismeweek

De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) organiseert jaarlijks de Autismeweek rond Wereld Autismedag 2 april.

Van zaterdag 27 maart tot en met zondag 4 april vindt de NVA Autismeweek 2021 plaats. Tijdens deze Autismeweek vraagt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) onder meer aandacht voor de positieve gezondheidseffecten van beweging. Ook staan we stil bij hoe het anno 2021 is om autisme te hebben. Is dat nog altijd een ‘punt’? Zo ja, voor wie dan? Voor de persoon met autisme zelf of vooral voor de omgeving

Juist nu wij door de coronacrisis noodgedwongen veel thuiszitten, is beweging belangrijker dan ooit. Sport en spel, maar ook een eenvoudige wandeling of fietsen, hebben grote invloed op hoe wij ons mentaal voelen. En daarmee ook op ons vermogen om in deze stressvolle tijd overeind te blijven. Daarnaast is beweging natuurlijk ook heel goed voor onze lichamelijke gezondheid.

 

Let op: Inschrijven voor een evenement kan via de organisator per mail of klik op: Vind hier meer informatie over dit evenement

⇐ Terug naar evenementen

Autisme Krachtwandeling

Georganiseerd door Stienke de Jager van Coaching bij Autisme

Autisme Kracht wandeling – Autisme werkt!

Groepswandeling in de prachtige bossen bij Best voor hoogopgeleide mannen en vrouwen met (kenmerken van) autisme. Wissel ervaringen uit met gelijkgestemden over werken met autisme. Aan de hand van stellingen en vragen ga je in gesprek met andere deelnemers. De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen: Waar loop jij tegenaan op je werk? Hoe heeft Corona jouw werk verandert? Ben je open op je werk over autisme? Welke talenten kan jij goed inzetten op je werk? Hoe ga jij om met stress op je werk?

Zaterdag 27 maart van 10.30 tot 12 uur
Woensdag 31 maart van 13.30 tot 15 uur

Er wordt een bijdrage gevraagd van 12 euro. Dit is inclusief een flesje water en iets lekkers.

Inschrijving voor deze activiteit is verplicht. Het aantal deelnemers is afhankelijk van de Corona-maatregelen Op dit moment is de maximale groepsgrootte vier personen.

Vind hier meer informatie over dit evenement

Locatie

  • Joe Mannweg 4
  • 5681 PT Best

Data & tijden

  • Zat – 27 Maart, Woe – 31 Maart
  • t/m
  • Tijdstip varieert per dag

Jouw evenement ook op deze site? Vul dan het onderstaande formulier in.

Autismeweek
  • Persoonlijke gegevens
  • Evenement gegevens

Vragen en/of opmerkingen?

Nederlandse Vereniging voor Autisme
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt