De NVA organiseert de jaarlijkse Autismeweek

De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) organiseert jaarlijks de Autismeweek rond Wereld Autismedag 2 april.

Van zaterdag 27 maart tot en met zondag 4 april vindt de NVA Autismeweek 2021 plaats. Tijdens deze Autismeweek vraagt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) onder meer aandacht voor de positieve gezondheidseffecten van beweging. Ook staan we stil bij hoe het anno 2021 is om autisme te hebben. Is dat nog altijd een ‘punt’? Zo ja, voor wie dan? Voor de persoon met autisme zelf of vooral voor de omgeving

Juist nu wij door de coronacrisis noodgedwongen veel thuiszitten, is beweging belangrijker dan ooit. Sport en spel, maar ook een eenvoudige wandeling of fietsen, hebben grote invloed op hoe wij ons mentaal voelen. En daarmee ook op ons vermogen om in deze stressvolle tijd overeind te blijven. Daarnaast is beweging natuurlijk ook heel goed voor onze lichamelijke gezondheid.

 

Let op: Inschrijven voor een evenement kan via de organisator per mail of klik op: Vind hier meer informatie over dit evenement

⇐ Terug naar evenementen

Autisme? Ga next level!

Georganiseerd door Els van Oosten van Els van Oosten

Autisme? Ga next level!

Er is méér mogelijk als je ASS hebt. Je kunt je ontwikkeling weer “aan” zetten. Met ReAttach therapie bijvoorbeeld zijn al veelbelovende resultaten gehaald. Van maandag t/m vrijdag bied ik elke dag een workshop van een uur om je te laten ervaren dat er méér mogelijk is.

In de 5-daagse challenge ontdek je:
* een ruimer perspectief op autisme
* de opening van waaruit je verder komt
* hoe je je denken inzet voor jouw groei
* hoe je jezelf ontdekt door de ander

Met autisme lijkt er een onzichtbare muur om je heen te staan. Ik wist die ‘muur’ te doorbreken en daardoor werd me duidelijk hoe die ontstaan is, en wat de kern van autisme precies is.

Er is nu gevoel en bewustzijn in de relaties die ik heb. Maar ik ben nog steeds anders and I love it! Ik noem dit ‘Next Level Autisme’ en ook jij kunt dit bereiken.

Bij deze vijfdaagse maak je met mij de eerste stappen op weg naar jouw next level. Ik onthul je mijn grootste doorbraken en inzichten. Je kunt je 5 dagen onderdompelen in good vibes. En je kunt me al je vragen stellen.

Deelname is gratis en vrijblijvend.
Meer informatie: elsvanoosten.nl/challenge
Aanmelden: https://elsvanoost20685.activehosted.com/f/10

Vind hier meer informatie over dit evenement

Locatie

  • Online 5-daagse workshopreeks om verder te komen met ASS
  • 6882JN Velp

Data & tijden

  • Maa – 29 Maart, Din – 30 Maart, Woe – 31 Maart, Don – 01 April, Vri – 02 April
  • 10:00 t/m 11:00

Jouw evenement ook op deze site? Vul dan het onderstaande formulier in.

Autismeweek
  • Persoonlijke gegevens
  • Evenement gegevens

Vragen en/of opmerkingen?

Nederlandse Vereniging voor Autisme
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt