De NVA organiseert de jaarlijkse Autismeweek

De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) organiseert jaarlijks de Autismeweek rond Wereld Autismedag 2 april.

Van zaterdag 27 maart tot en met zondag 4 april vindt de NVA Autismeweek 2021 plaats. Tijdens deze Autismeweek vraagt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) onder meer aandacht voor de positieve gezondheidseffecten van beweging. Ook staan we stil bij hoe het anno 2021 is om autisme te hebben. Is dat nog altijd een ‘punt’? Zo ja, voor wie dan? Voor de persoon met autisme zelf of vooral voor de omgeving

Juist nu wij door de coronacrisis noodgedwongen veel thuiszitten, is beweging belangrijker dan ooit. Sport en spel, maar ook een eenvoudige wandeling of fietsen, hebben grote invloed op hoe wij ons mentaal voelen. En daarmee ook op ons vermogen om in deze stressvolle tijd overeind te blijven. Daarnaast is beweging natuurlijk ook heel goed voor onze lichamelijke gezondheid.

 

Let op: Inschrijven voor een evenement kan via de organisator per mail of klik op: Vind hier meer informatie over dit evenement

⇐ Terug naar evenementen

Wautisme Wandeling

Georganiseerd door Joska Dubbeldam van Happyfeetandfood

Een Wautisme wandeling neemt je mee naar de werkelijkheid van het omgaan met autisme. Een belevingscircuit in het echt. Dus gaan we lopend ervaren wat een chaos het is, maar dat die miljoenen prikkels keurig worden verwerkt.

Voor deelname graag aanmelden, er is plaats voor circa 10 personen per wandeling.

Zondag 28 maart en zondag 4 april 2021 van 14.00 uur tot 15.00 uur. We verzamelen bij het monument in het Valkenbergpark in Breda.

Vind hier meer informatie over dit evenement

Locatie

  • Valkenbergpark in Breda
  • 4803 AA Breda

Data & tijden

  • Zon – 28 Maart, Zon – 04 April
  • 14:00 t/m 15:00

Jouw evenement ook op deze site? Vul dan het onderstaande formulier in.

Autismeweek
  • Persoonlijke gegevens
  • Evenement gegevens

Vragen en/of opmerkingen?

Nederlandse Vereniging voor Autisme
Weltevreden 4a
3731 AL De Bilt